Місто

Житомир не зміг придбати транспортні електронні табло за цінами 2017 року, буде ще один тендер

10 May 2018, 13:12

Виконавчий комітет Житомирської міської ради не зміг придбати наProZorro 15 електронних табло на зупинках громадського транспорту через брак пропозицій.

Тендер на закупівлю електронних табло прогнозування транспорту на зупинках Житомира був оголошений у квітні 2018 року і вже 6 травня відмінений через подання менше двох тендерних пропозицій.

Очікувана вартість закупівлі становила 987 тисяч гривень, єдиною фірмою-учасником стало ТОВ «Диспетчер Сіті» з міста Кам’янське Дніпропетровської області з пропозицією у 975 тис. грн.

За умовами тендеру, закуповувані табло повинні бути металевими антивандальними, мати розміри 1380*800*120мм та свтілодіодне підсвічування:


Нагадаємо, у 2017 році проект під назвою «Європейські електронні табло прогнозування транспорту на зупинках» став одним з 13 переможців бюджету участі Житомира авторства житомирянина, активіста партії «Демальянс» Владислава Пучича.

«Так, це дійсно мій проект бюджету участі, який переміг у 2017 році і мав бути реалізований протягом року. Насправді в цьому тендері взагалі не було учасників, тому що я створював орієнтовний кошторис ще рік тому, відповідно, це було в цінах того року. З того часу змінилися ціни на залізо, реально змінилися. Плюс по підключенню інженерно я не все врахував. Відповідно на цю суму заявлену кількість табло (15) вже неможливо купити. Тому зараз має бути тендерний комітет міської ради, я їм цю всю інформацію надам, вони будуть вирішувати. Але, швидше за все, доведеться зменшувати кількість табло, тому що ми не «влазимо» в ту суму, яка мені виділялася під цей проект», - пояснив Владислав Пучич у коментарі Житомир.info.

Нагадаємо, у 2016 році з 56 проектних пропозицій бюджету участі обрали 11 переможців, у 2017 – 13. Два проекти бюджету участі Житомира, які стали переможцями в 2016 році, досі не реалізовані.

Як повідомляв Житомир.info, 7 травня 2018 в Житомирі розпочали прийом проектів бюджету цьогорічного участі міста, які мають бути реалізовані протягом бюджетного року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі проект табло Пучич  
Матеріали по темі