Фоторепортаж

Весняна толока на вулиці Богунській та біля колишнього ліцею в Житомирі. Фоторепортаж

22 March 2019, 13:39

У Житомирі триває місячник прибирання та благоустрою, який триватиме 6 тижнів і завершиться 25 квітня 2019 року.

За повідомленням прес-служби Житомирської міськради, 22 березня сотні житомирян долучитися до загальноміського прибирання в рамках кампанії з благоустрою «Більше рук – чистіше місто» #trashtagZt. Зі слів заступника міського голови Сергія Кондратюка, ця акція покликана покращити вигляд міста до Великодніх свят.

Бажаючих приєднатися до «генерального прибирання» міста закликають телефонувати до координатора акції за номером 15-80 або +38067-787-50-28 або просто зорганізувати сусідів та друзів прибрати у дворі свого будинку, ОСББ, парку чи сквері.

22 березня фотограф Житомир.info пройшлася двома «локаціями» толоки: вулицею Львівською, де прибирають учні та працівники Центру сфери обслуговування Житомира (колишній ліцей харчових технологій), та вулицею Богунською, де на боротьбу з чагарниками та сміттям вийшли представники міської інспекції з благоустрою.


Нагадаємо, 21 березня 2019 працівники Житомирської художньої школи обурилися сміттям, яке жителі зносять на майданчик просто навпроти дверей закладу, в мерії проблему пообіцяли «закрити» у найближчі два дні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2019 мер підписав розпорядження про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання, 21 березня комунальні служби Житомира почати мести і гребти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: толока прибирання благоустрій  
Матеріали по темі