Місто

​Мер Житомира розпорядився провести весняний благоустрій та прибрати територію міста

18 March 2019, 10:27

У Житомирі оголосили про проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарне прибирання території громади протягом шести тижнів – з 18 березня до 25 квітня 2019 року.

Про це йдеться у розпорядженні Житомирського міського голови від 15 березня 2019 року, опублікованому на сайті мерії.

«З метою проведення в Житомирській міській об'єднаній територіальній громаді заходів щодо поліпшення благоустрою та санітарно-екологічного стану територій громади… провести з 18 березня до 25 квітня 2019 року весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання території громади», - йдеться у розпорядженні мера Житомира.

У документів також рекомендують виконавчим органам ОТГ, керівникам підприємств, організацій, установ, ГО, релігійним конфесіям, власникам житлових будинків, населенню, військовим частинам, дислокованим на території громади, привести у належний стан вулиці, прилеглі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок та водойм, парки, сквери, криниці, природні джерела, паркани, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, надані в користування земельні ділянки, бігборди, рекламні вивіски, щити для оголошень, інформаційні тумби, сітілайти, опори на вулицях громади, залучивши для цього наявні трудові та матеріально-технічні ресурси. А також за вказаний період необхідно впорядкувати кладовища, братські могили, військові поховання, пам'ятні місця.

Нагадаємо, як тільки у Житомирі зійшов сніг, 21 лютого 2019 року, комунальники прибрали та вивезли з території міста 126 куб. метрів сміття.

Як повідомляв Житомир.info, у минулому році місячник з благоустрою в Житомирі тривав з 26 березня по 26 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благоустрій прибирання сміття весна  
Матеріали по темі