Місто

У середині тижня на житомирян очікує невеликий дощ та мокрий сніг

25 March 2019, 15:20

Цього тижня, 25-29 березня, у Житомирі та області очікується відносно тепла погода: у вівторок та середу - невеликий дощ та мокрий сніг. У понеділок, 25 березня, в Житомирі триматиметься похмура погода, яка проясниться тільки ввечері.

Про це 25 березня Житомир.info повідомив Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

У вівторок, 26 березня, у Житомирі та області буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями по області невеликі опади, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 5-10 градусів тепла; у Житомирі вночі від 1 градуса тепла до 1 градуса морозу, вдень 7-9 градусів тепла.

У середу, 27 березня, хмарно. Вночі мокрий сніг та дощ, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 8-13 м/с. Температура повітря вночі від 1 градуса тепла до 4 градусів морозу, вдень 4-9 градусів тепла.

У четвер, 28 березня, хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі 1-6 градусів морозу, вдень 3-8 градусів тепла.

У п’ятницю, 29 березня, очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 7-12 градусів тепла.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня 2019 року підрозділи житомирської 95-ї бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України в новому спорядженні долали водні перешкоди на полігоні під Житомиром, а 23 березня виконували бойові завдання в українських Карпатах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода мокрий сніг дощ синоптики  
Матеріали по темі