Влада

Голова Житомирської ОДА створив робочу групу, яка має проаналізувати обґрунтованість тарифів на тепло

1 April 2019, 15:28

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич утворив робочу групу, яка має провести аналіз тарифів на послуги з централізованого теплопостачання.

Відповідне розпорядження Гундич підписав 26 березня.

«Утворити робочу групу з проведення аналізу тарифів на послуги з централізованого постачання теплової енергії та затвердити її склад. Робочій групі проаналізувати рівень встановлених після 1 листопада 2018 року органами місцевого самоврядування тарифів на послуги з централізованого постачання теплової енергії, їх економічну обґрунтованість та у разі необхідності рекомендувати органам місцевого самоврядування вжити заходів щодо перегляду встановлених тарифів. Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації проінформувати обласну державну адміністрацію про результати проведеної роботи до 1 вересня 2019 року», - йдеться у документі.


Зазначається, що робоча група утворена на виконання доручення Кабінету міністрів від 13.03.2019 до протоколу селекторної наради від 05.03.2019 під головуванням прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, під час селекторної наради 5 березня 2019 року прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив місцевим головам забезпечити захист домогосподарств та мешканців від необґрунтованих нарахувань за газ – вищих за встановлені норми.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого 2019 року житомиряни отримали платіжки за січень, в яких сума за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води значно зросла у порівнянні з груднем 2018 року. Житомирської міськради з посиланням на інформацію КП «Житомиртеплокомуненерго» пояснила це зростанням ціни на газ та низькою середньодобовою температурою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження тепло робоча група тариф  
Матеріали по темі