Події

​На трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися дві фури, патрульні повідомляють про потерпілих (доповнено)

12 April 2019, 10:20

Вранці 12 квітня 2019 року на трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися дві фури.

Про це Житомир.info повідомили читачі, які проїжджали повз місце аварії.

«ДТП сталася неподалік Кочерева, обидві вантажівки рухались в напрямку Києва. На трасі розкидані коробки, пластик. Рух автотраснпорту обмежено», - розповів читач.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області інформацію про ранкову ДТП підтвердили.

«Близько 8 години за 2 км від поста Кочерів відбулась ДТП за участі двох вантажівок. За попередньою інформацією, одна з них стояла на узбіччі, а інший вантажний транспортний засіб рухався в попутному напрямку і влетів у припарковану фуру. На місці працює слідчо-оперативна група, бо є інформація про потерпілих. Чи травмовані, чи загиблі – поки невідомо. Патрульні поліцейські забезпечують охорону місця події та регулювання дорожнього руху», - розповів Житомир.info речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

О 15.00 прес-служба ГУНП в Житомирській області повідомила подробиці ДТП, що сталася в Радомишльському районі на 83 км автодороги Київ-Чоп. За інформацією поліції, внаслідок зіткнення двох фур отримав травми та загинув на місці події 59-річний житель Полтавської області – водій автомобіля «MAN», що врізався у припаркований «DAF», за кермом якого перебував 45-річний житель Рівненщини.

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня на вулиці Вітрука у Житомирі зіткнулись Опель та мікроавтобус : у легковика відпало колесо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Кочерів поліція Київ-Чоп фура  
Матеріали по темі