Місто

У Житомирі пара провела весільну церемонію в музеї космонавтики

12 April 2019, 18:21

Наречені Олександр та Олена влаштували весільну церемонію в Житомирському музеї космонавтики імені С.П Корольова. До того ж, обрали й космічну дату – 12 квітня, коли у світі відзначають День польоту людини в космос, а в Україні – День космонавтики. Пара зізнається: хотіли влаштувати по-справжньому незабутнє весілля.

«Ми хворі космосом і знайшли один одного. У нас спонтанно думка прийшла, крім того, одночасно, що це буде 12 квітня, і тут ми згадали про музей космонавтики. Ми дізналися, що вже були такі прецеденти, тому нам теж захотілося. Тут дуже гарно, і ми вирішили, що це буде найкраща локація для нашого космічного кохання», – ділиться наречений Олександр Березенський.


«Не хочеться, щоб дата весілля була якоюсь звичайною. Нам пропонували дату 9 вересня 2019 року, казали, що дуже гарна дата. На наступний рік вона буде просто датою, а 12 квітня – День космонавтики, це крута дата і незвична кожного року», – додає наречена Олена Березенська.

Працівники музею розповідають, що тут починаючи з 1994 року побралося більше десяти пар, а сьогоднішня весільна церемонія стала другою в цьому році.

«Наречена, коли до нас зателефонувала, сказала, що в неї є така мрія – одружитися саме в музеї, а чому б ні? Музей йде назустріч нашим відвідувачам. Загалом у нас одружилися пар десять точно, можливо, навіть і більше. До речі, одружувалися ще в 1994 році, і наші співробітники музею поклали початок одруженню тут. В цьому році це вже друга весільна церемонія, тому до кінця року, можливо, ще хтось забажає одружитися», – розповідає заступник директора Житомирського музею космонавтики Вікторія Четвертак.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2019 року, у День космонавтики, в Житомирі відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Сергію Корольову, участь у заході на однойменному майдані брали школярі, одягнені у костюми-«скафандри».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День космонавтики музей музей космонавтики одруження весілля  
Матеріали по темі