Місто

​У Житомирі на майдані Корольова тривають «Scientific Fun – Наукові пікніки»

20 April 2019, 12:19

20 квітня на майдані Корольова у Житомирі тривають «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Наукові пікніки» вже втретє, за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та науково-методичного центру департаменту освіти міської ради, організовує ГОЖОО «Воскресіння». Цього року захід проходить на майдані імені С.П.Корольова, де представлено локації за відповідними науковими спрямуваннями.

Проект «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» - це інтерактивні експерименти для всіх зацікавлених у бажанні підвищувати свій освітній та науковий рівень. Кожного року до реалізації проекту долучається все більше науковців, ентузіастів, готових поділитися своїми ідеями та напрацюваннями у різних сферах науки і техніки.

«Науково-практичні досліди, цікаві розповіді про таємниці фізики, хімії, біології, виставка техніки – усе це привертає увагу представників різних поколінь. Дітям цікаво отримати можливість безпосередньо взяти участь у науковому експерименті, дорослі охоче долучаються до дискусії щодо шляхів популяризації наукових знань», - розповідає Ірина Ковальчук, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Як відбувалися «Наукові пікніки» в Житомирі у минулому 2018 році дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наукові пікніки  
Матеріали по темі