Події

​На трасі в Житомирській області – смертельна ДТП за участю двох фур: 22-річний водій заснув за кермом

27 April 2019, 11:37

У Лугинському районі Житомирської області через зіткнення двох вантажівок загинув один з водіїв.

Про це 27 квітня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

За даними поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася уранці 26 квітня на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, попередньо, через втому 22-річного водія. На місці події працювала слідчо-оперативна група Лугинського відділення поліції та слідчі відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП в області.

«Встановлено, що близько 4.30 водій автомобіля MAN з напівпричепом, 22-річний житель Волині, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажівкою Scania з напівпричепом під керуванням 47-річного чоловіка з Рівенщини, що рухався у напрямку м. Києва. У результаті обидва авто з’їхали з дороги та перекинулись. Молодший із керманичів від отриманих травм загинув на місці пригоди, іншого госпіталізували до Лугинської лікарні», - деталізує поліція.

Обставини, зафіксовані на місці події, вказують, що водій MAN заснув за кермом, - уточнюють у відділі комунікації. Ця інформація перевіряється у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водії, пам’ятайте, що ігнорування втоми та стану сонливості може обернутись бідою, - закликає поліція. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2019 року в Радомишльському районі Житомирської області водій MAN, 59-річний житель Полтавської області, врізався у припаркований DAF і загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фура ДТП загиблий поліція  
Матеріали по темі