Місто

​У Житомирі планують відремонтувати асфальт у дворах багатоповерхівок за 27 адресами. Список

7 May 2019, 10:51

Упродовж 2019 року у Житомирі планують провести капітальний ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкових територій житлових будинків та проїздів, у тому числі ОСББ.

Про це йдеться в проекті рішення виконавчого комітету, опублікованому 6 травня на сайті Житомирської мерії, яким пропонується внести зміни до попереднього рішення міськвиконкому №297 від 3 квітня 2019 «Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту житлового фонду на 2019 рік».

Це рішення пропонують доповнити додатком з переліком адрес, де планують відремонтувати асфальт на прибудинкових територіях. У переліку наводиться 27 адрес житомирських багатоповерхівок.



Скрін з додатку до проекту рішення міськвиконкому

Нагадаємо, 7 лютого 2019 року на сесії Житомирської міської ради було прийнято рішення про виділення 7 млн 735 тис. 966 грн на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкових територій житлових будинків та проїздів, у т.ч. ОСББ з відновленням підпірних стінок.

Згідно прийнятого 03.04.2019 рішення міськвиконкому, упродовж 2019 року в Житомирі планують провести капітальний ремонт в 24 будинках ОСББ та відремонтувати ліфти в 329 багатоповерхівках. З переліком адрес можна ознайомитись тут. Згодом до переліку аварійних будинків внесли п’ятиповерхівку по вулиці Чорновола, у якій «сиплються вітражі».

Крім того, відповідно рішення виконавчого комітету від 12 квітня 2019 року, усі капітальні ремонти житлового фонду відтепер проводитимуть на умовах співфінансування 70/30.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2019 року управління капітального будівництва ЖМР замовило проектну документацію для проведення капітального ремонту прибудинкових територій за кількома адресами в районі Промавтоматики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: асфальт капремонт прибудинкова територія житловий фонд УЖГ  
Матеріали по темі