Місто

У Житомирі планують провести капремонт в 24 будинках ОСББ та відремонтувати ліфти в 329 багатоповерхівках. Перелік адрес

26 February 2019, 16:19

В управлінні житлового господарства Житомирської міськради підготували перелік об’єктів капітального ремонту житлового фонду на 2019 рік.

Про це йдеться в у відповідному проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міськради, опублікованому 26 лютого на сайті мерії.

«З метою забезпечення утримання житлового фонду в належному технічному стані шляхом виконання необхідних робіт з його капітального ремонту,… затвердити перелік об’єктів капітального ремонту житлового фонду на 2019 рік згідно з додатком. Управлінню житлового господарства міської ради забезпечити проведення робіт з капітального ремонту житлового фонду в межах обсягів фінансування, передбачених у міському бюджеті на 2019 рік», - йдеться у проекті рішення виконкому, до якого додається перелік адрес будинків, у яких планують провести капітальні ремонти.

Так, капітальний ремонт збираються провести у 24 будинках ОСББ, провести заміну електроосвітлення – у трьох гуртожитках, відремонтувати ліфти у 329 багатоповерхівках, провести капітальний ремонт аварійних та ветхих будинків за 5 адресами, а також здійснити реконструкцію нежитлових приміщень у житлових будинках за 5 адресами.























Нагадаємо, 7 лютого 2019 року Житомирська міська рада виділила майже 2 млн грн на капітальний ремонт трьох аварійних будинків. Який вигляд мають ці житлові будинки дивіться у фоторепортажі.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році на капітальний ремонт будинків житомирських ОСББ з міського бюджету виділили 4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: капремонт ліфт УЖГ  
Матеріали по темі