Місто

У житомирському гідропарку за кошти бюджету участі облаштували зону відпочинку для мам з маленькими дітьми

1 June 2019, 12:57

1 червня у житомирському гідропарку відбулася презентація та відкриття зони відпочинку для мам з маленькими дітьми. Облаштувати зону відпочинку вдалося завдяки коштам бюджету участі та проекту колишнього заступника міського голови, нині радника міністра охорони здоров’я України Матвія Хренова, який став одним із переможців.

На своїй сторінці у Facebook,у День захисту дітей, Матвій Хренов написав, що майданчик – безкоштовний.

«Отже, мій проект по «Бюджету участі», реалізований. Зона відпочинку для мам із маленькими дітьми. Подібні зони я в перше побачив в декількох Європейських містах, і там я подумав що батькам із маленькими дітьми не завжди затишно у нас в парках. І я продумав зону зручну в першу чергу для мам із маленькими дітьми, де мама може відпочити на зручному лежаку, а дитина поповзати на травці в затінку біля мами. Впевнений, майданчик сподобається містянам. Майданчик на 100% безкоштовний. І деякі елементи м’яких меблів довезуть», - написав Матвій Хренов.

Нагадаємо, іноземне підприємство облаштує в житомирському гідропарку зони відпочинку для мам з дітьми: вартість робіт, за умовами укладеного 27 травня договору, становить 110 тис. 791,2 грн.

Як повідомляв Житомир.info, на проекти бюджету участі, подані в 2018 році, з міського бюджету виділяють 15 млн 219 тис. 100 грн 73 коп., з яких 70% від абсолютного обсягу видатків (10 млн 653 тис. 370 грн 51 коп.) буде спрямовано на великі проекти, 30% від абсолютного обсягу видатків (4 млн 565 тис. 730 грн 22 коп.) – на малі. Ознайомитися з результатами голосування та проектами-переможцями можна тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хренов бюджет участі гідропарк зона відпочинку  
Матеріали по темі