Політика

Ігор Ходак відвідав «Ligna Hannover»

21 June 2019, 12:03

Деревообробна галузь, як і будь-яка інша, потребує постійного обміну досвідом, технологіями та ідеями між людьми, які присвячують цій сфері своє життя.

Кожні два роки в Ганновері (Німеччина) збираються професіонали міжнародного рівня, оскільки там проходить найбільша у світі спеціалізована виставка обладнання та технологій для лісової та деревопереробної промисловості «LIGNA Hannover».

Цьогоріч, Ігор Ходак, керівник однієї з найуспішніших компаній «ВІВАД 09», яка входить в трійку лідерів деревообробних підприємств України , відвідав цей насправді вражаючий і авторитетний захід, поспілкувався з найкращими світовими виробниками деревопереробного обладнання.

На виставці LIGNA усім учасникам вдалося відчути на собі, наскільки важливо зустрічатися з професіоналами своєї сфери, технології та ідеї яких випереджають час. Візит Ігоря Ходака до Ганновера надихнув його на нові ідеї, тому підприємець має попереду масштабні та амбіційні плани - вдосконалити виробництво та розширити коло європейських партнерів.

Прес-служба Ігоря Ходака

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі