Події

За добу в Житомирській області втопилися двоє людей – бабуся та юнак

25 June 2019, 10:36

Статистика жертв води у Житомирській області поповнюється мало не щодня: за минулу добу – двоє потопельників.

Про це 25 червня у коментарі Житомир.info повідомили в прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області.

«24 червня у селі Продубіївка Коростишівського району внаслідок необережного поводження на воді загинула місцева жителька, 1933 року народження», – поінформувала начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності управління ДСНС Ірина Романюк.

За попередньою інформацією, яку вдалося отримати рятувальникам, жінка пішла до місцевого ставка, аби помити ноги. Тіло покійної з водойми діставали працівники держаної пожежно-рятувальної частини.

У цей же день трагедія сталася в місті Новоград-Волинський. Тут у річці Смолка втопився юнак, 2002 року народження. Зі слів людей, які на момент трагедії були неподалік водойми, 16-річний хлопець прийшов купатися сам та, ймовірно, не вмів плавати. Очевидці не одразу зрозуміли, що хлопець тоне, тож врятувати його не вдалося.

«За словами дітей-очевидців, які відпочивали поруч, він почав тонути, зайшовши вводу на глибину. Діти намагалися йому допомогти, проте їхні зусилля виявилися марними. До роботи були залучені водолази міської комунальної аварійно-рятувальної служби на воді. Обстеживши дно річки, на глибині біля 10 м, вони знайшли та підняли на поверхню тіло дитини без ознак життя», – інформує пре-служба управління ДСНС.

В управлінні ДСНС знов і знов просять та закликають людей бути максимально обережними у воді, адже, незважаючи на постійну інформаційну роботу з боку рятувальників та ювенальної превенції, жертв купання стає усе більше.

«Ми постійно проводимо роз’яснювальну роботу. Але ж біля кожного відпочивальника рятувальника не поставиш. Власна безпека – у наших руках», – наголошує Ірина Романюк.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня 2019 року біля дамби у селищі Романів втопився 10-річний хлопчик. 22 червня в ставку колишнього шкірзаводу у Бердичеві втопився чоловік. 22 червня на річці Уборть Ємільчинського району втопився 67-річний чоловік. 23 червня на Соколовському кар’єрі в Житомирі знайшли тіло потопельниці. Житомир.info

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Продубіївка Коростишівський район Новоград-Волинський  
Матеріали по темі