Політика

Голова політичної партії «Слуга народу» Дмитро Разумков у Житомирі назвав закони, які необхідно ухвалити в першу чергу

25 June 2019, 10:53

24 червня у Житомир приїздив голова політичної партії «Слуга народу», номер один у списку політсили Дмитро Разумков. Він, зокрема, відвідав АТ Житомирський маслозавод «Рудь».

Оглянувши виробничі приміщення підприємства, Дмитро Разумков поспілкувався з його колективом.

На початку лідер «Слуги народу» розповів, що сам він родом з Житомирщини.

«Це моя мала батьківщина: я з Бердичева, і жив там до 14 років. Лише потім переїхав у Київ», – зазначив політик.

З працівниками маслозаводу, які активно ставили питання, говорив про стратегію з деокупації Донбасу, кредитну політику та закони, які очолювана ним сила, в разі утворення монобільшості у парламенті майбутнього скликання, прийме першочергово.

Говорячи про розвиток бізнесу, голова пропрезидентської партії наголосив, що держава має бути тим механізмом, який має, як мінімум, не заважати.

«Дуже слабко (підприємствам) допомагає держава, частіше заважає. Тому один з ключових пунктів нашої програми – це позиція стосовно того, щоб держави було менше у житті і громадян, і підприємств. Адже податковий тиск, створення бюрократичних механізмів, нехарактерні функції силових структур нерідко «кошмарять» бізнес», – каже Дмитро Разумков.

Обговорюючи проблему деокупації Донбасу, очільник «Слуги народу» наголосив, що однією з важливих складових цього питання є інформаційна політика. Також він зауважив, що у першу чергу треба говорити про повернення людей, а не територій, адже саме люди – найцінніший капітал.

«Перш за все повинна з’явитися інформаційна стратегія. По-друге, це запуск інформаційних ресурсів, які будуть працювати на цю територію і не лише – на територію РФ також: якщо ми говоримо про рядових громадян Росії, то вони теж отримують інформацію лише зі своїх ЗМІ. Це також створення інших умов: якщо ми говоримо про блокаду, то люди повинні мати можливість сюди потрапляти, вони повинні розуміти, що тут краще, аніж там. Але у верху піраміди стає економіка: якщо вони будуть бачити, що тут краще, що тут вища заробітна плата, що тут платять пенсії, що тут є можливість розвиватися, що тут є можливість навчати дітей, що тут є можливість отримати кредит за більш вигідними умовами, вони самі захочуть сюди приїхати. Це ж стосується і питання Криму», – пояснює лідер «Слуги народу».

На запитання, які закони ініціюватиме політсила у разі входження у парламент, Дмитро Разумков відповідає не вагаючись: «Це закон про імпічмент. Адже потрібно починати з себе. Зняття депутатської недоторканності, закон про «кнопкодавство», закон про відкликання народного депутата», – каже політик.

Разом з головою політичної партії «Слуга народу» Дмитром Разумковим на підприємство завітали кандидати в народні депутати Ігор Герасименко (62 округ) та Сергій Кузьміних (67 округ).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Разумков партія "Слуга народу"  
Матеріали по темі