Політика

Партія «Слуга народу» представила кандидатів-мажоритарників, які балотуються в парламент на Житомирщині

27 June 2019, 10:57

Політична партія «Слуга народу» представила шістьох кандидатів у депутати в житомирських округах. Усі ці люди не мають досвіду роботи депутатом парламенту, але, за їх словами, готові докласти зусиль і переконані, що реальні зміни в країні можливі. Вони балотуються до Верховної Ради, зокрема, і для того, щоб бути представниками своїх громад у найвищому законодавчому органі країни. Кожен із кандидатів від «Слуги народу» має свою життєву історію, це і служба у війську, і викладацька діяльність, навіть журналістські розслідування. Основна відмінність від інших кандидатів – це програма, яка для автора не просто порожній звук або кілька списаних аркушів паперу.

«Наша якісна відмінність від наших конкурентів, які йдуть кандидатами в народні депутати, це те, що ми – єдина команда, в нас є чіткий план дій. І ми ставимось до нашої програми не як до популістських лозунгів і заяв, а як до конкретних речей, які потрібно реалізувати поступово, крок за кроком. Це і є наша якісна відмінність, що виділяє партію «Слуга народу», її партійних представників і мажоритарників, які від її імені балотуються, від усіх інших», – розповідає кандидат в народні депутати Богдан Кицак.


Саме служіння на користь громади і українців кандидати від «Слуги народу» вважають найважливішим. Тому і покладатись вони збираються виключно на своїх виборців.

«Ми відрізняємось від всіх інших тим, що в нас немає патронів з коштами, які будуть «засівати» округи, ми не будемо оголошувати фандрайзингові кампанії, збирати кошти, щоб профінансувати свою кампанію, ми не будемо підкуповувати людей, відповідно, потім ми не будемо у Верховній Раді «відбивати» ці гроші. Ми будемо працювати на свій народ, а не на олігархів, які фінансують різні політичні сили. Будучи незалежними депутатами, ми якраз і зможемо вирішувати усі важливі для людей питання», – переконує кандидат Дмитро Костюк.

Вже зовсім скоро кандидати в депутати планують зустрічатись із виборцями і детально пояснювати, із чим вони йдуть до парламенту і як збираються змінювати країну.

Повний список кандидатів-мажоритарників, які балотуються в Житомирській області:

ОВО № 62 Герасименко Ігор Леонідович;

ОВО № 63 Кицак Богдан Вікторович;

ОВО № 64 Сігачов Вячеслав Валерійович;

ОВО № 65 Костюк Дмитро Сергійович;

ОВО № 66 Грищенко Тетяна Миколаївна;

ОВО № 67 Кузьміних Сергій Володимирович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: партія Слуга народу  
Матеріали по темі