Політика

Сидір Кізін: Житомирський університет матиме Гарвардську навчальну програму

27 June 2019, 20:02

Більше однієї тисячі студентів Житомирського державного університету 27 червня отримати заповітні дипломи. Найуспішніших бакалаврів та магістрів навчального закладу відзначили у літньому театрі «Ракушка». Із завершенням навчання в університеті молодь привітав Сидір Кізін. Звернувся до випускників англійською мовою та побажав прямувати за своїми мріями і не боятися змінювати нашу країну, а керівництву вузу вручив сертифікат на безкоштовне використання унікальної навчальної платформи IDecisionGames.

«ЖДУ ім. Івана Франка - видатний університет, який закінчили дуже багато цікавих людей. Я коли говорив перед студентами, посилався на Ілона Маска, який є кумиром молоді. Для нього, в свою чергу, є кумиром Нікола Тесла, який вчився в українця Івана Пулюя. Ми всі знаємо про «сінгапурське диво» і захоплюємося їхніми реформами, хоча Лі Куан Ю, автор цього дива, сінгапурський лідер захоплювався нашим житомирянином Миколою Сціборським, який написав працю «Націократія». Ми такі речі повинні пам’ятати, тому мій заклик і посил для студентів - научайтесь, подивіться світ, але повертайтесь до нас у Житомир, робіть тут і куйте своє щастя», - каже Сидір Кізін.


Завдяки навчальній платформі IDecisionGames, яку подарував закладу Сидір Кізін, «франківці» безкоштовно навчатимуться діловим переговорам на рівні з провідними університетами світу.

«Офіс, який утримує, обслуговує і підтримує платформу вже зараз буде працювати в місті Житомирі. Математичний алгоритм і математична програма дає можливість студентам зареєструватися і використовувати її для навчальних ігор. Таку платформу взяли на озброєння провідні університети Сполучених Штатів. Відтепер це може використовувати і Житомирський державний університет Івана Франка», - додає Сидір Кізін.

Одна із випускниць ділиться, що розділяє думку, що молодь має залишатися в Україні та робити її кращою.

«Після університету, планую працювати в школі вчителем початкових класів. Я задоволена, що закінчила університет, це прекрасний університет. Вважаю, що потрібно працювати в своїй країні, адже ми українці, а не іноземці і ми маємо розвивати нашу країну, робити її кращою», - ділиться випускниця ЖДУ ім. Івана Франка Мирослава Вольська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі