Місто

Житомирські спортсмени стали переможцями турніру з кікбоксингу WAKO

30 June 2019, 19:46

На День молоді, 30 червня, у центрі Житомира відбувся турнір з кікбоксингу WAKO «Козацька нація», присвячений феномену українського козацтва. На рингу зустрілися команди Житомира та збірна із п’яти областей центрально-західного регіону. Відкрили турнір вихованці Житомирської міської школи хореографічного мистецтва «Сонечко». Подивитися на дійство зібралося кількасот житомирян.


«За програмою турніру, у нас відбудеться матчева зустріч між командною міста Житомира та збірною командою правобережної України, сформованої з представників чотирьох областей: Волинської, Рівненської, Хмельницької та Вінницької. Приймають участь двадцять учасників. Це буде матчева зустріч дев’ять на дев’ять. Останнім турніром у нас пройде титульний поєдинок за звання чемпіона «Полісся» серед професіоналів, де зустрінуться наш житомирянин Єгор Фролов з представником Кам’янець-Подільської школи кікбоксингу Павлом Малюком», - розповідає голова Житомирської міської федерації кікбоксингу В’ячеслав Гапанчук.

Тривав турнір близько трьох годин. В результаті дев’яти поєдинків, переможцями стала житомирська команда з рахунком 6:2. Титульний поєдинок за звання чемпіона «Полісся» закінчився нічиєю.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року у День молоді житомирянин виборов звання чемпіона Полісся з кікбоксингу серед професіоналів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День молоді кікбоксинг змагання  
Матеріали по темі