Місто

У Житомирі відбулася перша фотовиставка, присвячена тваринам з фізичними вадами

3 July 2019, 11:50

2 липня у Домі української культури за підтримки та участі КП «Центр захисту тварин» відбулася перша у Житомирі фотовиставка особливих тварин, приурочена до Міжнародного дня собак.

Про це 2 липня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

Мета заходу – привернення уваги громадськості до тварин із фізичними вадами, які вже благополучно живуть у люблячих родинах, та є ті, що все ще очікують відповідальних господарів.

«Ця подія є гарною нагодою ще раз наочно показати, що особливі тварини не потребують особливих умов життя, а лише, як і всі домашні улюбленці, очікують звичайної турботи й любові. Тішить те, що з роками дійсно гуманне ставлення до тварин зростає, а це є додатковим підтвердженням того, що ми працюємо у правильному напрямку», – прокоментувала директорка КП «Центр захисту тварин» Олександра Мельник.

На фотовиставці було представлено близько 30 робіт, головним організатором виступила ГО «Житомирська міська організація захисту тварин».

Як повідомляв Житомир.info, 22 вересня 2018 року на пішохідній Михайлівській у Житомирі пройшла перша виставка безпородних песиків «Мокрий ніс». Її переможцем став собака з кличкою Міша.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка Дім української культури фотовиставка фотографії тварина собака кіт  
Матеріали по темі