Політика

​Настав час діяти молоді: кандидат у депутати закликає житомирян на екоакцію

3 July 2019, 16:42

6 липня об 11 ранку кандидат у народні депутати Антон Герговський закликає житомирян долучитися до прибирання Селецького кар'єру у Житомирі. Ця акція пов'язана з Міжнародним днем відмови від поліетиленових пакетів, який офіційно відзначається 3 липня.

«Я вважаю, що українці повинні пишатися своєю нацією та країною. Але кожен має починати зміни з себе. Я вирішив організувати прибирання сміття на кар'єрі, щоб хоч трохи проявити повагу до міста. Так, це найменше, що ми можемо зробити для Житомира. Але ми ж робимо. Потрібно виховувати наше покоління поважати себе та оточуючих. Поки що ми боремося з наслідками байдужості та зневаги до навколишнього середовища. Та я думаю, що маленькими кроками ми досягнемо великих результатів. Запрошую житомирян приєднатися до нашої акції та робити Житомир містом нашої мрії. І для цього не потрібно великих статків, зв'язків чи ще якихось привілеїв. Змінити місто може кожен. Головне - робити це разом. Прийшов час для відродження країни з руїн. І це потрібно робити не колись там, а сьогодні», - прокоментував організатор акції-прибирання Антон Герговський.

Зазначимо, що прибирання буде проводитися з двох сторін кар'єру: сторона Польової та сторона Паперової фабрики.

Нагадаємо, що Антон Герговський - кандидат у народні депутати у 62 окрузі, самовисуванець. Якщо у вас є пропозиції або рекомендації щодо подальших дій для вирішення проблем держави, переходьте за посиланням на сторінку Антона Герговського

https://www.facebook.com/2634334646625888/posts/2640829802643039/

Пресслужба кандидата в депутати Антона Герговського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Герговський вибори ВР  
Матеріали по темі