Політика

​Ігор Ходак відвідав школу в Житомирському районі, де зупинилася реконструкція

12 July 2019, 13:00

Кандидат у народні депутати від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" Ігор Ходак провів ряд зустрічей у Житомирському районі. Окрім спілкування з громадою, відвідав школи у Кодні та Гадзинці та дізнався, які проблеми турбують освітян району.

Зокрема, зупинилася реконструкція Коднянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Попри те, що на ремонт були спрямовані кошти з Державного фонду регіонального розвитку, наразі районна адміністрація активів на школу не виділяє, тож жодних робіт не ведеться.

Люди обурені діями влади, оскільки ані звернення до діючого депутата Верховної Ради України, що балотувався за цим округом, ані численні наради в облдержадміністрації не дають жодного результату.

Як діючий депутат Житомирської обласної ради та кандидат у народні депутати пообіцяв зайнятися цим питанням та докласти максимум зусиль, щоб вирішити проблему, а також допомогти з обладнанням у клас для учнів-початківців. Минулого року разом з командою ми допомагали у ремонті підлоги у їдальні та сходинок вхідної групи школи.

Що ж стосується Гадзинської загальноосвітньої школи I-II ступенів, то тут зараз проходять оздоблювальні роботи силами педагогічного колективу. Це вже не перший мій візит до цієї школи – на початку року подарував навчальному закладу ноутбук у комп’ютерний клас. Цього ж разу пообіцяв допомогти з ремонтом підлоги вхідної групи школи.

Я не втомлююся повторювати, що саме діти, молодь – це майбутнє нації. Тому вже не перший рік постійно надаю допомогу начальним закладам області. Нині галузь освіти активно реформується, однак у сільській місцевості подеколи коштів не вистачає на елементарне – ремонт і створення комфортних умов для навчання. Я свідомий того, що станом на сьогодні ми не в силах в один момент вирішити проблеми всіх шкіл, але ми маємо пам’ятати, що від сьогодення наших дітей залежить «завтра» всієї країни.

Прес-служба кандидата у народні депутати Ігоря Ходака

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі