Політика

​ТОП-10 причин голосувати #ЗаТкаченка

13 July 2019, 10:57

У Житомирі склали список причин, чому варто віддати свій голос за кандидата в народні депутати по 62-му (житомирському округу) Бориса Ткаченка.

Підбірку ТОП-10 розмістило на своїй сторінці видання freshnews.zt.ua. Пропонуємо дану публікацію до вашої уваги.

1. Борис Ткаченко - наш кандидат, який народився, виріс, одружився та виховує своїх діточок у рідному місті Житомирі. З репресованої радянською владою родини. Дід був священиком - протоієреєм, настоятелем Церкви у Хорошеві (Володарсько-Волинський). Борис - саме та людина, яка переймається проблемами нашого міста, тому що свідомий того, що його земляки та родина мають жити в комфортних умовах. Щоб хотілося щодня з радістю виходити зі свого під’їзду та з натхненням прогулюватися вулицями улюбленого міста, яке не соромно показати і гостям. Борис ще в молодому віці почав боротьбу з місцевою владою за красу, сучасність та модернізацію житомирських вулиць. Завдяки таким свідомим підприємцям з деяких районів назавжди зникла депресивність та атмосфера лихих 90-х.

2. У програмі кандидата основний акцент стоїть на економічно обґрунтованому захисті найбільш вразливих верств населення. Борис Ткаченко розуміє, що вкрай несправедливі проблеми, в ярмо яких втягнула наш народ попередня влада, зобов'язана вирішити держава. Ідеальний початок - це соціальна допомога у розмірі 10 тисяч $ при народженні дитини. Як відповідальний батько, Борис впевнений, що ця норма не тільки захистить майбутнє малюків, але й надасть впевненості та наснаги їх молодим батькам. Добробут родини потребує стартового капіталу - фундаменту, з якого потрібно будувати надійну фортецю сімейного благополуччя.


3. Далі - допомога у становленні та розвитку малого і середнього бізнесу, адже в Україні ще не було жодною владою впроваджено пільгових та вигідних умов для відкриття особистого підприємства. День у день молоді та амбітні, зацікавлені у власному розвитку та економічному піднесенні, молоді люди стикаються з безліччю «цвяхів під колесами» у вигляді вимагання хабарів та непрозорих дозвільних процедур, щоб відкрити своє власне. А після такої шокової терапії ще й зобов'язані сплатити непосильні відсотки за кредитами та податки. Борис Ткаченко рішуче налаштований відійти від таких радянських постулатів на кшталт «бізнесмени - наші вороги, тому здеремо з них три шкури», і буде відстоювати право кожного безперешкодно зайняти своє місце на мапі підприємництва та за сприяння держави втілювати свої ідеї.

4. Награбоване олігархами віддати нашим рідним пенсіонерам, що пережили війну та з руїн відбудовували для нас країну. Вони кров'ю і потом заслужили право на спокійну, впевнену та приємну старість.

А що ми маємо сьогодні? Бабуся, ветеран праці, яка все своє життя віддала кропіткій роботі, отримує таку пенсію, що з тремтячими руками рахує копійки в черзі в аптеці, аби вистачило на ліки. У продовольчому кошику наших пенсіонерів завжди найдешевші соціальні продукти. І все це на фоні валютних олігархів, що вже не знають, куди подіти і в які офшори вивести награбовані капітали, скільки золотих унітазів ще поставити в своїх маєтках. На таких контрастах справжнього щастя не побудуєш, тому Борис Ткаченко пропонує рішучі дії, а не загравання з «мажорами», за те, щоб кожен отримав по своїх заслугах: усе життя працював - тобі достойна старість і впевненість у завтрашньому дні, а награбував - конфіскація всіх статків та в'язниця.


5. В теорії ідеальної держави завжди логічно прослідковується думка про те, що на чолі державного управління має працювати команда сильних менеджерів. Борис Ткаченко має власний позитивний досвід керівництва підприємствами. Він ефективний управлінець, який вміє заробити не на війні та сльозах наших співвітчизників, а на спільному бажанні розвиватися та працювати. Це той кандидат, який розуміє, як створити робочі місця для людей, комфортні та результативні умови праці, задля економічної вигоди кожного: гідної зарплати, здорової конкуренції, справних податків та розвитку інвестиційного ринку держави. Борис має і юридичну освіту, тому розуміє, як впливає законодавчий процес на суспільне життя та економічні можливості кожного з нас. Він готовий втілювати норми, які дадуть можливість вільно і впевнено розвиватися нашим громадянам

6. Він має ідеологію. Це кандидат, який поставив для себе ціль - краще життя для кожного - і впевнено обґрунтовує дієві механізми її досягнення. Наші громадяни вже надто морально та фізично виснажені дерибаном, зухвальством, обманами та корупційними схемами можновладців, що без краплі сумління відберуть останнє.

Досить пригнічувати своїх, коли у нас є всі можливості, використовуючи багатства рідної землі та працьовитий людський потенціал, спільно трудитися для гідного і комфортного життя кожного українця на своїй захищеній землі. Борис Ткаченко переймається проблемами екології так само, як і економіки, закликаючи до того, що тільки живучи у сприятливих умовах навколишнього природного середовища, споживаючи якісну їжу та маючи вдосталь доступної питної води, людина здорова тілом та духом зможе ефективно працювати задля добробуту нації.

7. Втілити в Україні «дорожню революцію», визначивши становлення та розвиток транспортної інфраструктури одним із соціально-економічних пріоритетів влади.

Для цього Борис Ткаченко пропонує створити незалежні контролюючі органи на чолі з громадськими організаціями, які б весь час моніторили фінансовий потік цільових коштів та власне діяльність посадовців усіх рівнів у цій сфері, всіх прекрасних губернаторів та мерів, що тільки піаряться на дорогах, замість того, щоб якісно їх ремонтувати. За рік не привів до ладу дороги - пішов геть! Знімати губернаторів не тільки за втрату довіри збоку Президента, але і за бездоріжжя. Борис Ткаченко - за встановлення на постійно діючій основі контрольно-вагових комплексів, щоб наші дороги не будували за сьогоднішнім трагічним принципом «один кілометр траси ремонтуємо, а два руйнуємо». Покладемо кінець вбивству наших автомагістралей 60-ти тонними перегрузами.


8. Втілювати Велику кадрову революцію. Гнати подалі прогнилих від корупції службовців з «тепленьких понасиджуваних місць» без права повторного працевлаштування у державних органах.

Якщо твоя робота не змінює на краще життя у регіоні, значить ти неефективний управлінець і на посаді тобі немає чого робити. Робити найважливіший акцент на працевлаштування молоді, щоб у наших дітей і думки не було про рабство за кордоном. Ми повинні реалізувати в життя всі умови, щоб наша молодь вже зі школи обирала собі професію та спеціальність, працюючи за фахом на процвітання власної держави. Або і далі сидіти і нарікати: «в цій країні нічого не зміниться». Якщо не діяти та обирати ті обличчя, що роками будують нам кабалу, то так воно і буде.


9. За реформу «ефективної децентралізації». Як депутат однієї з найуспішніших об'єднаних територіальних громад, Борис Ткаченко знає, що доходи від місцевого бізнесу повністю можуть служити та задовольняти потреби мешканців громади. Українське село зміг відбудувати, нехай наше місто візьме під свій покров. Кандидат знає, як працювати, щоб громада, зустрічаючи тебе на вулиці, дякувала, і не лише перед виборами, коли діючі депутати згадують, з якого вони мажоритарного округу вийшли, а щодня. Завдяки сучасним технологіям, депутат завжди може бути он-лайн зі своїми виборцями.


10. Дієво та творчо підтримує курс Президента України Володимира Зеленського, готовий направляти енергію законотворчості на зміцнення національного суверенітету, громадянської свободи, сімейних цінностей і цивілізованого порядку.

Ви можете й надалі наступати на ті ж самі граблі та обирати вже справжніх державницьких кримінальних авторитетів та «ворів у законі під присягою службовців з досвідом».

Дострокові вибори - це реальний шанс сьогодні зробити краще разом, не проґавте його!

Пресслужба кандидата в народні депутати Бориса Ткаченка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткаченко вибори  
Матеріали по темі