Політика

Ігор Ходак: Проблема застарілого житла потребує законодавчого врегулювання

16 July 2019, 10:03

Кандидат у народні депутати України, депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак провів зустріч з виборцями селища Лісове.

Під час зустрічі з громадою Ігор Ходак зупинився на окремих положеннях своєї передвиборчої програми, зосередившись на законодавчих ініціативах щодо впровадження справедливої пенсійної реформи, зниження цін на газ для населення та обґрунтовані тарифи на інші комунальні послуги.

Окремою темою обговорень стало те, що нині найбільше хвилює жителів селища: питання ремонтів будинків та функціонування галузей матеріального виробництва, а також розвиток інфраструктури селища в цілому.

Ігор Ходак наголосив на необхідності впровадження цільової Державної програми реновації житлового фонду, що базуватиметься на спільному фінансуванні з місцевих та обласних бюджетів і відсотком від співвласників цих будинків.

«Саме такий механізм дозволить нам швидко та якісно провести як ремонти, так і модернізацію багатоповерхівок у країні. Вирішення цієї проблеми стримує обмеженість бюджетних коштів та низька зацікавленість інвесторів у проектах із реновації. Проблема застарілого житла потребує і законодавчого врегулювання, оскільки нормативна база з цього питання є недостатньою», – підсумував депутат обласної ради.

Прес-служба кандидата у народні депутати Ігоря Ходака


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ходак кандидат вибори  
Матеріали по темі