Політика

​Звернення Володимира Арешонкова до земляків

16 July 2019, 11:41

Я, Володимир Арешонков, іду в Раду з твердим переконанням, що жоден з 32 805 людей, які повірили мені, за 5 років жодного разу не пошкодували про це. Я чесно відпрацював і в парламенті, і в окрузі: не крав, не займався рейдерством, не прогулював засідань парламенту, не проголосував за жоден законопроект, який би шкодив чи звичайній людині, чи державі в цілому.

За ці роки ні в мене, ні в моїх близьких не з’явилось ні заощаджень, ні бізнесу, ні об’єктів нерухомості. Власне, як і за всі попередні роки мого життя, коли я працював у виконавчій владі, чи органах місцевого самоврядування. Моя родина живе не краще і не гірше як середньостатистична сім’я українських інтелігентів. У мене було і залишається одне бажання: бути корисним людям і мати спокійну совість.

Зараз я в нерівних умовах. Важко добрими справами конкурувати з вкраденими мільярдами.Як самовисуванцю, мені закидають, що я не можу розраховуватина підтримку жодної з партій, що одному вести кампанію дуже важко. Так - важко! Але я відповідаю : «Один – це не нуль!». Підтримують не партії, а люди, у яких я впевнений.

Вони зареєстрували мені двійника Арешкова, вони тиражують проти мене брудні газети і листівки, розповсюджують плітки, поширюють у соцмережах колажі, де я на фото з особами, з якими ніколи не мав справ. Знаєте, папір усе витримає, і я витримаю, бо, з огляду на прізвища і методи конкурентів, був готовий до такої кількості бруду.

Вони роблять з Арешонкова монстра, називають мою родину бандою. Але їхні київські піарщики не врахували того, що я місцева публічна людина. Моє життя, родина, доходи, помешкання весь час на виду, і земляки знають про мене більше, ніж може вигадати бурхлива фантазія дорогих політтехнологів.

Брехунів, бандитів і мерзотників чи то місцевих, чи заїжджих, у нас знають по іменах і дадуть їм оцінку.

Там одне бажання – за будь – яку ціну купити депутатську недоторканність як єдиний засіб уникнення кримінальної відповідальності.

І тому тисячам людей роздають гроші, переписують паспорти, роблячи заручниками криміналу. Скільки ж треба було вкрасти, щоб витрачати такі неймовірні суми на агітацію? Їх не цікавить ситий, задоволений життям виборець. Чим ми бідніші – тим їм краще. Упродовж років вони грабують нас, грабують Україну, аби тих 500 чи 1000 гривень, які роздають людям, виглядали як манна небесна.

Я не маю чого роздавати вам, а тому прошу – не ставайте учасниками злочину. Голосуючи за когось, не проголосуйте проти себе.

У нас з вами одне бажання – спокійно жити, ростити дітей і онуків на своїй землі, зберегти її від рейдерів, зайд, і працювати на добробут громад та кожної родини.

Пам’ятайте - найкращий голос на виборах – це голос розуму.

Доведіть, що ви кращі і розумніші за тих, хто хоче вас обдурити!

Щиро ваш Володимир Арешонков

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арешонков  
Матеріали по темі