Політика

​У Житомирі експерт у боротьбі з корупцією Галина Янченко розповіла про важливість оновлення парламенту

18 July 2019, 18:06

18 липня Житомир відвідала кандидатка в народні депутати, 5-й номер у списку політичної партії «Слуга Народу», експерт у боротьбі з корупцією в команді президента Володимира Зеленського Галина Янченко.

Під час зустрічі з житомирянами вона акцентувала увагу на необхідності оновлення влади, адже останні роки люди прагнули змін, їм ці зміни обіцяли, але на ділі нічого не змінилося.

«Ті, хто «сидів на схемах», досі сидять на корупційних схемах. Насправді ми досі спостерігаємо багато речей, які не змінилися, хоча нас запевняли, що вони відбудуться», - каже Галина Янченко.

Саме невиправдані очікування мотивували активних людей, які досягли успіху у певних сферах, але які ніколи раніше не задумувались про політичну кар’єру, змінити свої погляди та прийняти рішення йти в політику.

«Саме з таких мотивів команда Зеленського прийняла рішення не приймати людей, які раніше були у владі або нині є чинними депутатами. Адже вони уже зробили усе, що могли, у них на це було достатньо часу. Та вже настав час оновити владу», - розповіла експерт у боротьбі з корупцією в команді чинного президента.

За її словами, в партії «Слуга Народу» добре усвідомлюють, що вершити зміни буде складно, але до цього готові.

«Буде нелегко, адже нам залишили багато боргів, багато незавершених справ, недоведених до кінця реформ, які досі «в процесі», які штучно пригальмували. Нам багато брехали про Донбас, годували обіцянками про завершення АТО. Але ми готові до труднощів. Ми готові говорити людям правду, якою б гіркою вона не була», - запевнила Галина Янченко.

Команда «Слуги Народу» вважає своїм головним завданням оновлення влади, і попереду, за словами Галини Янченко, один з найважливіших етапів на цьому шляху – оновлення Верховної ради. Тож вона закликала житомирян не змарнувати свій шанс і підтримати нових людей у Парламенті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Янченко вибори  
Матеріали по темі