Політика

​Борислав Розенблат проголосував на виборах до Верховної Ради

21 July 2019, 20:13

Зранку 21 липня народний депутат України Борислав Розенблат у Житомирі проголосував на позачергових виборах до парламенту. Свій вибір за новий склад Верховної Ради Борислав Розенблат зробив на дільниці №181405, за адресою вулиця Саєнка, 56.

«Сьогодні українці обирають своїх представників у владі і я закликаю усіх виконати свій громадянський обов’язок. Прийдіть на свої дільниці і зробіть свій обдуманий вибір. Пам’ятайте, що від вашого рішення залежить майбутнє нашої країни», - сказав Борислав Розенблат.

Також він наголосив на тому, що від депутатів нового скликання українці очкують нових дієвих кроків у всіх сферах життя.

«Наразі є низка важливих законів, які потребують негайного ухвалення. Це першочергові завдання для нового складу Верховної Ради. Немає часу на політичні ігри чи боротьбу за крісла, потрібно діяти», - переконаний Борислав Розенблат.

Борислав Розенблат перший мажоритарник від Житомира, який два рази поспіль балотується до Верховної Ради.

Голосування відбувається за змішаною виборчою системою: 225 депутатів буде обрано за пропорційною системою із закритими списками, 199 – за мажоритарною системою в одномандатних округах. У бюлетені за партійними списками представлено 22 партії. За такою системою українці востаннє обирають депутатів Верховної Ради, вже наступного разу голосування пройде за новим виборчим кодексом (№ 3112-1), в якому скасовано «мажоритарку».

Пресслужба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат голосування  
Матеріали по темі