Місто

​Радник мера Житомира просив з бюджету 400 тис. грн на ремонт даху Корольовської райради, бо заливає новий ЦНАП

24 July 2019, 11:44

Радник мера Житомира, депутат міськради Олександр Черняхович просив виділити з міського бюджету 400 тис. грн на ремонт даху Корольовської райради, бо новий ЦНАП заливає дощова вода.

Про це Черняхович сказав на позачерговій сесії міської ради 24 липня під час голосування за внесення змін до бюджету.

«Протік дах і затопило до першого поверху. Треба виділити 400 тисяч гривень на ремонт даху. Два роки назад, коли робили обстеження, дах був нормальний і він не тік. А вчора я отримав фотографії — дах тече», - сказав радник мера.

Але за цю пропозицію проголосували лише 18 депутатів. Секретар міськради Наталія Чиж зауважила, що в залі знаходяться 22 депутати – необхідний мінімум для прийняття рішення.

Втім, за проєкт рішення «в цілому» проголосували одноголосно – 22 «за», рішення прийняте, але без пропозиції Черняховича.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року в Житомирі почали будувати «Прозорий офіс» на Польовій в адмінбудівлі Корольовської райради міста. Тендер на 35 млн грн на реконструкцію будівлі виграло ТОВ «Зодчество ЛТД».

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2019 повідомлялося, що будівництво «Прозорого офісу» на Польовій на фінішній прямій і буде здане орієнтовно у вересні 2019.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦНАП прозорий офіс сесія міськради  
Матеріали по темі