Місто

​У Житомирі почали будувати «Прозорий офіс» на Польовій, за який заплатять 35 млн грн

30 November 2018, 14:00

На площі Польовій, 8 у Житомирі розпочали будівництво «Прозорого офісу»

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«30 листопада відбулася робоча поїздка заступника міського голови Вікторії Краснопір, радника міського голови Олександра Черняховича, а також представників департаменту соціальної політики та управління капітального будівництва до Корольовської районної ради, де розпочалися роботи з реконструкції приміщень під «Прозорий офіс». Під час поїздки оглянули приміщення, в яких розпочалися роботи, поспілкувалися з підрядником стосовно організації подальших робіт із реконструкції та графіків виконання робіт», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, 7 грудня 2017 року Житомирською міською радою було прийнято рішення № 834, яким визначено створити центри надання соціальних послуг «Прозорий офіс» за адресами: площа Польова, 8 для населення Корольовського району та вул. Перемоги, 55 для населення Богунського району. За даними адресами буде здійснено реконструкцію адміністративних будівель за сучасними проектами з улаштуванням комфортних зон очікування та прийняття документів, дитячої кімнати, приміщень обробки документів.

У міській раді запевняють, що до кінця 2019 року в приміщенні Корольовської районної ради з’явиться «Прозорий офіс», де буде надаватися більше 200 видів соціальних та адміністративних послуг від реєстрації бізнесу до отримання пенсійного посвідчення та сплати комунальних послуг.

За словами начальника управління капітального будівництва міськради В’ячеслава Глазунова, реконструкція будівлі Корольовської райради має здійснюватись на умові співфінансування з державного та міського бюджету. На виконання робіт з організації «Прозорого офісу» у Житомирі міністерство соціальної політики виділило 15 мільйонів 840 тисяч 687 гривень.

За даними ресурсу ProZorro, тендер на реконструкцію адмінбудівлі Корольовської райради і створення там ЦНАПу у форматі «Прозорого офісу» був проведений у листопаді. 19 листопада відбулась процедура розкриття пропозицій: переможцем було обрано ТОВ «Зодчество ЛТД» з ціновою пропозицією у 35 млн 410,7 тис. грн., з яким, станом на 30 листопада, досі не укладено договір, а лише повідомлено про намір це зробити.

ТОВ «Зодчество ЛТД» - житомирська фірма, яка спеціалізується на організації будівництва будівель. Товариство зареєстроване у 2005 році. Керівник – Бобло Наталія Володимирівна, засновник та кінцевий бенефіциар – Кочережко Володимир Володимирович. У 2017-2018 роках ТОВ «Зодчество ЛТД» проводило реконструкцію житомирської гімназії №3, за що отримало відзнаку від мера Житомира.

Нагадаємо, перший тендер на реконструкцію адмінприміщення під «Прозорий офіс» у Житомирі не відбувся: бо відхилили усі пропозиції.

8 листопада головний архітектор Житомира Юрій Безбородов опублікував фото дизайн-проекту майбутнього «Прозорого офісу» в Корольовській райраді.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2017 року мер Сергій Сухомлин інформував, що Мінсоцполітики виділило цього року Житомиру по пілотній програмі 8 млн грн на ЦНАП, а наступного року обіцяли виділити 30 млн грн на переобладнання двох райрад під ЦНАПи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Прозорий офіс тендер Глазунов УКБ Польова Корольовська райрада  
Матеріали по темі