Фоторепортаж

​Емоційна позачергова сесія Житомирської міськради, закриття якої ледь не зірвалося. Фоторепортаж

24 July 2019, 13:43

24 липня завершила роботу 50-та позачергова сесія Житомирської міської ради, яка тривала 4 години. За цей час депутати розглянули всього 13 питань, 5 з яких стосувалися скасування рішень міської ради від 23 квітня 2019 року щодо приватизації нежитлових приміщень, а також кілька додаткових.

Першим виступив народний депутат Борислав Розенблат, який подякував депутатам Житомирської міської ради за співпрацю впродовж 4,5 років. Далі Наталія Леонченко повідомила про створення депутатської групи «Опозиційна платформа – За життя», яку вона очолила. Далі виступили Володимир Кропивницький та інші депутати, які піднімали різні питання.

Депутати одноголосно скасували рішення сесії про продаж за пів ціни чотирьох приміщень, в тому числі перукарні «Усмішка» на проспекті Миру, виділили більше 800 тис. грн на відселення переселенців з готелю «Житомир» та не погодили виділення 400 тис. грн на ремонт даху нового ЦНАПу на Польовій, який заливає дощова вода.

Ледь не зірвало закриття сесії питання про розроблення проєкту землеустрою щодо відведення землі під будівельний гіпермаркет «Епіцентр» на Київському шосе: деякі депутати відмовилися підтримувати це рішення і почали виймати картки, аби сесія була неповноважною. З’ясування обставин тривало близько 20 хвилин, протягом яких депутати то виймали, то повертали свої картки. Незважаючи на це, владі вдалося розглянути ще кілька питань до того, як секретар міської ради Наталія Чиж о 12:20 оголосила про завершення роботи сесії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськради  
Матеріали по темі