Фоторепортаж

​Емоції та яскраві моменти «космічних» забігів у Житомирі. Фоторепортаж

9 September 2019, 14:59

8 вересня 2019 року на центральному житомирському майдані відбувся грандіозний Нова пошта Космічний напівмарафон, який зібрав рекордних 4,5 тисячі учасників.

Участь у спортивному святі взяли старі й малі – від 11 місяців до 71 року. Пробігти свою дистанцію до Житомира приїхали охочі з-за кордону: з Шотландії, США та Ізраїлю. Імена переможців забігів опівдні 8 вересня опублікували на сайті NewRun.

Легкоатлети, бігуни й «дилетанти», у фірмовому одязі й звичайних футболках, багаторазові учасники й «першопрохідці», малюки й пенсіонери, посадовці й пересічні – всі вони долучилися до вражаючого спортивного свята в Житомирі, отримавши кожен свою нагороду. Емоції учасників «ловила» фотокореспондент Житомир.info.

Як повідомляв Житомир.info, у перший день Космомарафону 7 вересня на майдані Соборному були дитячі забіги, про це на нашому сайті є фоторепортаж та сюжет. 8 вересня після нетривалої розминки о 9:00 стартували учасники найдовшої дистанції – напівмарафон 21 км. Вдруге цю дистанцію пробіг мер Житомира Сергій Сухомлин з результатом 1 год. 51 хв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Космічний напівмарафон космомарафон забіг  
Матеріали по темі