Події

На підприємстві неподалік Житомира загинула працівниця

16 September 2019, 11:15

Внаслідок виробничого травматизму загинула працівниця одного з підприємств Житомирського району. Трагедія сталася у селі Кодня.

Інформацію про це журналісту Житомир.info надали у пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області.

«12 вересня у селі Кодня Житомирського району під час виконання робіт на пресі отримала травми, несумісні з життям, жінка, 1978 року народження, місцева жителька», – повідомили у ДСНС.

А у місті Коростишів Житомирської області працівник підприємства на робочому місці отримав численні травми.

«13 вересня у Коростишеві внаслідок падіння гранітної плити травмовано працівника, його госпіталізовано до реанімаційного відділення коростишівської лікарні з діагнозом «політравма, забій грудної клітини, відкритий перелом гомілки, відкритий перелом стегна», – розповіли у пресслужбі Управління ДСНС.

В Управлінні Держпраці у Житомирській області у коментарі Житомир.info уточнили інформацію стосовно летального випадку в Кодні: стався він у ТОВ «ВАЙТВУД», що займається виробництвом фанери, дерев'яних плит, панелей, шпону.

Управлінням Держпраці у Житомирській області буде утворена комісія зі спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався у ТОВ «ВАЙТВУД».

Як повідомляв Житомир.info, 31 серпня 2019 року в Ємільчинському районі Житомирської області внаслідок падіння в котлован загинув будівельник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травматизм виробничий травматизм Кодня  
Матеріали по темі