Місто

Вінницька фірма може виграти тендер на зрізання дерев у Житомирі, бо послуги «Зеленбуду» на 200 тис. грн дорожчі

20 September 2019, 13:54

Вінницька фірма ТОВ "ГАРАНТ ЕСТЕЙТС" може виграти тендер на зрізання дерев біля житомирських багатоповерхівок, бо запропонувала на понад 200 тис. грн меншу ціну, ніж місцевий «Зеленбуд».

За даними ресурсу ProZorro, тендер на видалення 354 окремих засохлих та пошкоджених дерев управління житлового господарства Житомирської міської ради оголосило на початку осені.

19 вересня відбулась процедура розкриття тендерних пропозицій. В аукціоні взяли участь три фірми. Вінницьке ТОВ «ГАРАНТ ЕСТЕЙТС» запропонувало надати відповідні послуги за 656 тис. 889,82 грн. Житомирський підприємець Мазурок Олексій Анатолійович спершу пропонував ціну 798 тис. грн, але в ході електронного аукціону знизив свою пропозицію на тисячу гривень. Третім учасником торгів було комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради, яке запропонувало найвищу ціну – 874 тис. 492,8 грн, яка лише на 1,5 тис. грн нижча від очікуваної вартості закупівлі.

Тож відповідно до протоколу розкриття тендерних пропозицій від 19 вересня, ТОВ «Гарант Естейтс» наразі очікує рішення тендерного комітету.

За даними ресурсу Оpendatabot, ТОВ «Гарант Естейтс» зареєстроване майже 7 років тому, місце реєстрації юридичної особи – квартира в житловому будинку Вінниці. Директором та власником фірми зі статутним капіталом у 100 грн є Ольга Хабінська. Основний вид діяльності – агентство нерухомості.

Нагадаємо, днями КП «Парк» замовило в іноземного підприємства «Корнеліс» покіс газонів у житомирських парках за 90 тис. грн. Тоді у коментарі Житомир.info директор комунального підприємства Ігор Леонченко розповів, що раніше послуги з косіння газонів вони замовляли у міському «Зеленбуді», проте цього року там настільки підняли ціну, що довелося шукати більш вигідні пропозиції.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2019 року біля університету на Старому бульварі КП «Зеленбуд» зрізав вікові дерева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зрізання дерев Зеленбуд УЖГ  
Матеріали по темі