Влада

​Сім’ї загиблих працівників Житомирського ТТУ отримають по 50 тис. грн з міського бюджету

23 September 2019, 16:26

Родинам загиблих та постраждалих в автокатастрофі 22 вересня працівників Житомирського трамвайно-тролейбусного управління виділили 550 тис. грн з резервного фонду.

Таке рішення ухвалили на позачерговій сесії Житомирської міської ради 23 вересня.

«Сьогодні на міськвиконкомі ми виділили по 10 тисяч гривень тим, хто потребує лікування, і ще треба виділити гроші сім’ям загиблих – по 50 тис. грн», - сказав перед голосуванням мер Сергій Сухомлин.

Депутати одноголосно підтримали внесення відповідних змін до Програми соціального захисту населення та до міського бюджету. На засіданні присутні 32 з 42 депутатів.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, рано вранці 23 вересня стало відомо про жахливу трагедію на трасі в Новоград-Волинському районі Житомирської області: в автобус з працівниками Житомирського ТТУ влетіла автоцистерна. Внаслідок автокатастрофи 9 людей загинули та 11 отримали травми. За попередніми даними, 66-річний водій автобуса зупинився для заміни колеса, і сам постраждав у зіткненні.

Пізніше стало відомо, що тіла п'ятьох пасажирів діставали з-під автобуса – на момент зіткнення вони стояли біля транспортного засобу.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі оголосили триденну жалобу, мер Сергій Сухомлин пообіцяв усебічну підтримку постраждалим. Біля центрального входу будівлі Житомирської міської ради на майдані Корольова вивісили синьо-жовті прапори з траурними стрічками, а на сайті міськради опублікували розпорядження Житомирського міського голови «Про оголошення жалоби у Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія ТТУ сесія  
Матеріали по темі