Фоторепортаж

Трагічна загибель дев’ятьох працівників ТТУ, позачергова сесія та пейзажі осіннього Житомира. Фото тижня

28 September 2019, 16:20

Для житомирян тиждень, що минає, розпочався з трагічної звістки. Вранці 23 вересня стало відомо про жахливу трагедію на трасі в Новоград-Волинському районі, яка трапилася пізно ввечері 22 вересня: в автобус з працівниками Житомирського ТТУ влетіла автоцистерна. Внаслідок автокатастрофи 9 людей загинули та 10 отримали травми.

Цього ж дня у Житомирі оголосили триденну жалобу.

Також у цей день відбулося позачергове засідання міськвиконкому, де вирішували питання надання матеріальної допомоги постраждалим та сім’ям загиблих.

Після виконкому депутати Житомирської міськради терміново зібралися на сесію, щоб виділити 550 тис. грн родинам загиблих та постраждалих в автокатастрофі.

24 вересня в депо Житомирського трамвайно-тролейбусного управління на вулиці Вітрука попрощалися з трьома працівницями підприємства, які загинули в аварії.

23 вересня, у річницю дня народження всесвітньовідомої української оперної співачки Соломії Крушельницької, наша фотокореспондентка прогулялася житомирським провулком, який носить назву видатної українки.

24 вересня наша фотограф зафіксувала на камеру неймовірні краєвиди, які відкриває стежка за Замковою горою у Житомирі.

25 вересня наша фотокореспондентка прогулялася велодоріжкою уздовж річки Кам’янка та роздивилася, як змінилася так звана богунська набережна через рік після її відкриття.

27 вересня Житомир.info опублікував інтерв’ю з директором Державного архіву Житомирської області Ігорем Слобожаном. Під час бесіди він, зокрема, розказав і показав, як реставрують та оцифровують документи.

27 вересня фотокореспондентка Житомир.info відвідала житомирський спортивний клуб карате «Додзе», де тренуються каратисти з ДЦП та на інвалідному візку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі