Події

Зі ставка в Житомирській області водолази дістали тіло 33-річного потопельника

21 October 2019, 11:11

20 жовтня водолази Житомирської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на воді дістали з водойми у Народицькому районі тіло чоловіка.

Про це 21 жовтня журналісту Житомир.info повідомили в управлінні ДСНС в Житомирській області.

«19 жовтня у селі Сухарівка Народицького району у місцевому ставку втопився чоловік, 1986 року народження. Житомирською обласною комунальною аварійно-рятувальною службою на воді були проведені роботи і 20 жовтня з водойми вилучили тіло потопельника», - розповіли в пресслужбі У ДСНС в області.

Також рятувальники додали, що загиблим виявився місцевий мешканець і про пошуки чоловіка сповістив староста села.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info повідомили, що на тілі чоловіка слідів насильницької смерті не виявлено.

"20 жовтня близько півдня до Народицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що цього ж дня працівниками Обласної комунальної аварійно-рятувальної служби м. Житомира на дні озера у с. Сухарівці виявлено тіло місцевого жителя, 1986 р.н. Встановлено, що напередодні чоловік пішов до річки і не повернувся. Попередньо, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла слідів насильницької смерті не виявлено. Направлено до моргу для проведення розтину та встановлення причини смерті", - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 8 жовтня 2019 з річки Кам’янка у Попільнянському районі рятувальники витягнули тіло чоловіка, 1969 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пригода на воді утоплення потопельник  
Матеріали по темі