Місто

Єдиний в Житомирі комунальний томограф за 1,6 млн грн ремонтує фірма, яка фігурує в кримінальному провадженні

30 October 2019, 18:42

Комунальне підприємство «Лікарня №1» Житомирської міської ради уклало договір з київською фірмою «Інмед Україна» щодо ремонту комп’ютерного томографа за 1,6 млн грн.

Результати переговорної процедури опублікували на Prozorro.

До 30 листопада 2019 року столична фірма доставить за адресою лікарні нову рентгенівську трубку СВХ-400С/1А (або аналог), яку встановлять на комп’ютерний спіральний томограф TSX-031A фірми «TOSHIBA» (Японія). Договір з ТОВ «Інмед Україна» підписали 21 жовтня 2019 року, вартість робіт склала 1 мільйон 590 тисяч гривень. Платитимуть за ремонт з місцевого бюджету.

З «Інмед Україна» без тендеру уклали договір, бо в обох закупівлях, які проводила лікарня, взяли участь менш ніж два учасники, — йдеться в обґрунтуванні переговорної процедури.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Інмед Україна» зареєстроване в Солом’янському районі міста Києва, працює з жовтня 2016 року. Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля. Статутний капітал фірми – 1 мільйон 396 тисяч гривень. Керівник — Милий Олег Іванович, кінцевий бенефіціарний власник – Гаєвська Іннеса Вадимівна (Словацька республіка).

Портал відкритих даних Оpendatabot повідомляє про 7 судових рішень, які стосуються ТОВ «Інмед Україна». Зокрема, у вироку Голосіївського районного суду міста Києва від 2 квітня 2019 року повідомляється про кримінальне провадження по відношенню до тодішнього директора товариства «Інмед Україна», якому інкримінують заволодіння 6 мільйонами гривень бюджетних коштів управління охорони здоров'я Волинської ОДА при постачанні двох рентген-ангіографічних систем за завищеною вартістю.

Нагадаємо, про поломку єдиного в місті комунального комп’ютерного томографа на сесії Житомирської ради в серпні 2019 розповіли позафракційний депутат Олександр Рибак та заступниця мера Марія Місюрова. Міський голова Сергій Сухомлин заявив, що вже готується проєкт рішення про виділення коштів.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року пресслужба ОДА повідомила про відкриття в Житомирській обласній клінічній лікарні нового комп'ютерного томографа, за який заплатили 11 млн 997 тисяч гривень з обласного бюджету. Повідомлялося, що до цього часу в області функціонувало лише два комунальних комп'ютерних томографа: на базі діагностичного центру та центральної міської лікарні №1 м. Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер томограф Інмед Україна привласнення розтрат 
Матеріали по темі