Суспільство

У Мінрегіоні звітують, що Житомирська область – одна з чотирьох, де опалюються 100% об’єктів соцсфери

1 November 2019, 10:49

1 листопада в Україні до опалення підключені 77,8% житлових будинків та 82,2% об’єктів соціальної сфери.

Про це у Facebook повідомило Міністерство розвитку громад та територій України, оперуючи інформацією ОДА та КМДА.

Зазначено, що Житомирська область – одна з чотирьох, де з теплом нині абсолютно всі об’єкти соціальної сфери.

«У Закарпатській та Івано-Франківській областях опалюються 100% об’єктів житлового та соціального фондів. Крім того, 100% об’єктів соціального фонду підключено до опалення у Вінницькій та Житомирській областях, 99% – у Києві», – йдеться у повідомленні.

Найнижчий відсоток об’єктів, що опалюються, у таких областях:
- соціальний фонд – Запорізька (56,9%), Чернівецька(42,3%) та Херсонська (12,9%);
- житловий фонд – Миколаївська (24,4%), Одеська (12,8%), у Херсонській області житлові будинки до опалення не підключені.

Так, на карті з відображенням стану підключення житлового та соціального фондів до теплопостачання зазначено, що станом на 8:30 год. 1 листопада у Житомирській області опалення ввімкнене в 100% об’єктів соціального фонду та в 95,7% об’єктів житлового фонду.

Нагадаємо, 28 жовтня 2019 року директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин повідомив про запуск котелень міста.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією Міністерства розвитку громад та територій України, станом на ранок 11 жовтня 2019 року в Житомирській області тепло мали 65,2% об’єктів соціального фонду та 21,6% житлового фонду. За показником підключень до опалення об’єктів соцсфери Житомирська область була лідером з-поміж інших областей (вищий показник був лише в м. Києві). Щодо стану підключення житлового фонду – область була на другому місці, після Івано-Франківщини.

Станом на 29 жовтня опалення було ввімкнене в 70,6% об’єктів соціального фонду області та в 49,7% об’єктів житлового фонду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалювальний сезон тепло опалення Мінрегіон  
Матеріали по темі