Місто

У Житомирі 28 жовтня запускають усі котельні, – Дмитро Рогожин

28 October 2019, 09:25

Як і передбачалося, вранці 28 жовтня у Житомирі запустили котельні, тому до вечора у квартирах містян має бути тепло.

Про це 28 жовтня у коментарі Житомир.info повідомив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

«Сьогодні о 6-ій ранку всі вийшли на роботу (працівники котелень), о 7-ій запустили котельні. Тому сьогодні усе місто буде з теплом», – запевнив Дмитро Рогожин.

Зазначимо, синоптики прогнозували, що після теплих вихідних, 26-27 жовтня, у Житомир та область прийде похолодання. Зокрема, очікується, що з вівторка, 29 жовтня, вдень стовпчик термометра підніметься максимум до +9°C, вночі мають бути заморозки.

Нагадаємо, 24 жовтня пресслужба КП «Житомиртеплокомуненерго» інформувала, що 28-29 жовтня у місті запрацюють котельні, оскільки очікується зниження температури повітря.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2019 міськвиконком прийняв рішення про початок опалювального сезону з 10 жовтня. 4 жовтня заступник мера Сергій Кондратюк розповідав журналісту Житомир.info, що підготовка до старту опалювального сезону йде згідно з графіком, є проблемні ділянки, проте усі ремонтні роботи мають завершитися до 10 жовтня.

9 жовтня заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова повідомляла, що 10 жовтня запустять 13 автономних котелень, які подають опалення до дошкільних навчальних закладів міста. Вона зазначала, що у шкільних аудиторіях моніторять температуру повітря: станом на 11 годину 9 жовтня вона становить 17,5 градусів.

10 жовтня 2019 року директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин казав, що опалення у місті увімкнуть, коли надворі похолодає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалювальний сезон тепло опалення Рогожин  
Матеріали по темі