Події

​На хлібоприймальному підприємстві в Житомирській області загинув чоловік, який потрапив у насип насіння соняшнику

5 November 2019, 09:42

На Яблунецькому хлібоприймальному підприємстві в Ємільчинському районі загинув чоловік, 1970 року народження.

Про це вранці 5 листопада Житомир.info повідомили в пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області.

«Повідомлення надійшло 4 листопада. Випадок виробничого травматизму стався на ТОВ «Яблунецьке хлібоприймальне підприємство». Чоловік, 1970 року народження, загинув в наслідок потрапляння в насип насіння соняшнику», - розповіли в управлінні ДСНС в області.

Як повідомили Житомир.info в пресслужбі управління Держпраці в Житомирській області, випадок трапився 1 листопада.

«Чоловік виконував роботи, замовлені згідно з укладеним договором, по прибиранню і очищенню виробничих приміщень. Тіло виявили майже повністю затягнутим в насип насіння. Наразі в управлінні створено спеціальну комісію, яка проведе розслідування та встановить остаточну причину загибелі людини», - повідомили в управлінні Держпраці в Житомирській області.

Згодом на сайті управління Держпраці в Житомирській області опублікували повідомлення з подробицями нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з працівником, що працював за договором підряду та надавав ТОВ «Яблунецьке ХПП» послуги з прибирання та очищення території, а також приміщень і будівель на об’єкті.

"01.11.2019 на території Яблунецького хлібоприймального підприємства працівник, якого найняли для прибирання території, піднявся на вершину насипу насіння соняшника, внаслідок чого його затягло у сипучу суміш. Коли працівники підприємства витягли потерпілого, на жаль, він вже не подавав ознак життя. Остаточні обставини та причини даного нещасного випадку з’ясовуються комісією зі спеціального розслідування", - йдеться у повідомлненні.

Нагадаємо, 31 серпня у селі Яблунець Ємільчинського району будівельник впав у котлован і загинув.

Як повідомляв Житомир.info, 25 вересня 2019 на будівництві ангару в селі Глибочиця в Житомирському районі загинув житель Дніпра.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпраці виробничий травматизм Яблунець  
Матеріали по темі