Місто

​На Корольова у Житомирі підрядник завершує укладати останній шар асфальту

14 November 2019, 19:36

Завершити капремонт вулиці Корольова у Житомирі мають до грудня 2019 року: нині підрядник закінчує укладати останній шар асфальту.

У Житомирі на наприкінці літа підприємство «Автомагістраль» розпочало капітальний ремонт вулиці Корольова на ділянці, яка починається за мостом і закінчується на перехресті з вулицею Сергія Параджанова. Ремонтують дорогу за кошти регіонального дорожнього фонду. Вартість робіт - 21 млн 148 тисяч гривень.


Зараз підрядник на завершальному етапі. Робочі укладають верхній шар асфальту на останній ділянці, залишається встановити бордюри та нанести розмітку. Про це в коментарі Житомир.info 14 листопада розповіла директорка департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інна Хоменко.

«Станом на сьогодні касові видатки складають 12 млн 788 тисяч. Роботи виконуються згідно з технічним завданням. Вже облаштовані вирівнюючий та нижній шари з крупнозернистого асфальтобетону, 16 тисяч квадратних метрів. Також облаштований верхній шар асфальтобетону у кількості 15,5 тисяч квадратних метрів, 1 тисячу метрів бортового каменю, 210 метрів погонних зливової каналізації, встановлено 24 водоприймальних колодязів і 8 каналізаційних люків. Залишилося облаштувати 1 тисячу квадратних метрів асфальтобетонного покриття на перехресті з вулицею Параджанова, облаштувати тротуари і з'їзди площею 1 тисяча квадратних метрів, нанести дорожню розмітку та встановити дорожні знаки», - говорить Інна Хоменко.

Завершити капітальний ремонт на ділянці планують до 1 грудня 2019 року.

Нагадаємо, управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації 8 липня оголосило тендер на капітальний ремонт вул. Корольова, за роботу збиралися заплатити 26 млн 370 тис. 416 грн. Переможцем стало приватне підприємство «Автомагістраль», яке вже працює в центрі Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 в ями біля трамвайних колій на вулиці Корольова почали засипати зрізаний асфальт, а мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що тендер на ремонт вулиці оголосять вже у травні 2019, а доти дорогу там підсипатимуть асфальтом, зрізаним на вулиці Параджанова.

В лютому 2019 комунальники висипали на вулицю Корольова в Житомирі 100 тонн зрізаного асфальту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Корольова асфальт дорога ремонт Хоменко  
Матеріали по темі