Політика

Нардеп від Житомирської області увійшов до новоствореної депутатської групи «Довіра»

6 December 2019, 17:55

Народний депутат від Житомирської області Володимир Арешонков увійшов до новоствореної депутатської групи «Довіра».

Про створення депутатської групи «Довіра» у складі 17 народних депутатів на пленарному засіданні 6 грудня повідомив голова Верховної ради Дмитро Разумков.

Головою групи обрано народного депутата Олега Кулініча, який обраний по мажоритарному округу в Полтавській області й до цього був позафракційним. У Верховній раді мажоритарник Кулуніч входив до депутатської групи партії «Відродження», а у Верховній раді VII скликання (2012-2014) був членом фракції Партії регіонів, а з 24 лютого 2014 року входив до депутатської групи «Економічний розвиток».

Нагадаємо, в парламенті минулого скликання народний депутат Володимир Арешонков був членом фракції Блоку Петра Порошенка, він якого обирався в Коростенському окрузі №64. На позачергових парламентських виборах 2019 року Арешонков балотувався по цьому ж округу як самовисуванець і до 6 грудня 2019 року у Верховній раді був позафракційним.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня 2019 року народні депутати затвердили склад парламентських комітетів: Володимир Арешонков є членом Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВР нардеп Арешонков  
Матеріали по темі