Фоторепортаж

​У Житомирському драмтеатрі для дітей організували новорічне свято «під патронатом голови ОДА». Фоторепортаж

26 December 2019, 16:04

У приміщенні музично-драматичного театру ім. І. Кочерги 26 грудня зібрались близько 1000 діток пільгових категорій з різних районів Житомирської області. Діти у супроводі дорослих приїхали на свято Нового року, яке проходило «під патронатом голови ОДА» Віталія Бунечка.

Всі присутні переглянули прем’єру вистави «Фантастична Мері Попінс». На сцені кожен охочий міг зробити новорічні фото на фоні цікавих святкових декорацій. Діти отримали солодкі подарунки.

Свято відкрили Віталій Бунечко спільно з Міністеркою соціальної політики України Юлією Соколовською, яка сьогодні з робочим візитом приїхала до Житомира. Посадовці привітали всіх з новорічними та різдвяними святами.

Нагадаємо, 25 грудня на майдані Корольова житомиряни колядками відзначали Католицьке Різдво.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня на майдані Корольова запалили вогні головної ялинки міста та відкрили Різдвяний ярмарок. На ярмарку житомиряни та гості міста можуть придбати іграшки, статуетки та солодощі у вигляді мишей та щурів. Для найменших є резиденція святого Миколая та атракціони. 28 листопада 2019 року виконавчий комітет міськради затвердив програму святкування Різдва та Нового року у Житомирі. План заходів – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новорічне свято драмтеатр діти Бунечко  
Матеріали по темі