Влада

Ремонт траси Житомир-Чернівці включили в затверджену Урядом «Дорожню стратегію-2020»

15 January 2020, 17:22

Кабінет Міністрів на своєму засіданні затвердив Дорожню стратегію-2020.

Про це 15 січня повідомляє пресслужба Кабінету міністрів.

«Це великий план на 2020 рік. Перш за все це стосується доріг національного значення. Клаптикові ремонти мають відійти у минуле, натомість буде комплексне якісне дорожнє будівництво», - сказав прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Він додав, що на 2020 рік у Дорожньому фонді закладено більше 66 млрд грн. З них на дороги 31,5 млрд грн – це бюджетні кошти. Плюс 20,5 млрд грн – кошти міжнародних організацій.

За словами Олексія Гончарука, Уряд ставить амбітну мету – за рік побудувати та відремонтувати не менше 4 тисяч кілометрів доріг.

«Як ми і обіцяли, 2020 стане Роком ефективності. Дороги – частина великої інфраструктурної модернізації України», – зазначив Олексій Гончарук.

Довідка КМУ: Передбачається виконання ремонтно-будівельних робіт на таких дорогах: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через м. Вінницю), Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, Будівництво південного обходу м. Дніпра, Н-26 Чугуїв – Мілове (через м. Старобільськ), Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, Н-11 Дніпро – Миколаїв (через м. Кривий Ріг), Н-03 Житомир – Чернівці.

Нагадаємо, в серпня 2019 році обласна Служба автомобільних доріг звітувала про завершення поточного середнього ремонту дорожнього покриття ділянки шляху Н-03 Житомир-Чернівці на відрізку від обласного центру до Чуднова.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році тривали роботи з поточного середнього ремонту траси Н-03 Житомир-Чернівці відповідно до затвердженого Урядом Переліку об’єктів капітального та поточного середнього ремонту загального користування державного значення, що виконуються за бюджетні кошти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ дорога ремонт траса Дорожний фонд  
Матеріали по темі