Місто

​У болоті біля села Житомирської області втопилася жінка: селяни чули крик про допомогу, але не встигли

13 February 2020, 13:17

Поблизу села Славенщина Народицького району в болоті втопилася 50-річна жінка. Подія сталася ввечері 12 лютого. Селяни чули крик про допомогу, проте зарадити не змогли.

Про це 13 лютого повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«12 лютого о 21:50 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Славенщина Народицького району в болоті втопилася людина. Селяни, які проживають неподалік від водойми, чули вночі жіночий крик про допомогу. Через деякий час вони зрозуміли, що крики лунають з болота. Видимість була практично нульовою, тому вони й викликали на поміч рятувальників», - йдеться у повідомленні.

Вже за 15 хвилин бійці ДСНС прибули до місця виклику. У гумових чоботах вони приступили до пошуків жінки на водоймі. На вигуки вона не відповідала. Глибина була різною, але в основному – по пояс. Надувний човен не знадобився. Враховуючи цілковиту пітьму, надзвичайники використовували ліхтарики. Через деякий час, за 20 м від берега рятувальники в очереті виявили тіло жінки, яка вже не подавала ознак життя.

«Вже на березі її передали медикам, які констатували смерть селянки 1970 року народження. Усі інші обставини надзвичайної події продовжують з’ясовувати фахівці», - повідомили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого 2020 у селі Кропивенка Хорошівського району під час риболовлі на Іршанському водосховищі провалився під лід та потонув чоловік, 1981 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник утоплення болото  
Матеріали по темі