Політика

​«Нас не цікавить велика політика, для нас головне – розвиток регіону», - партія «Наш край» представила очільника осередку в Житомирській області

18 February 2020, 11:39

Ректор державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов очолив обласний осередок партії «Наш край». Про це 17 лютого повідомив співголова партії Олександр Мазурчак під час презентації політичної сили у Житомирі.

«Я хочу виразити свою впевненість в тому, що партія на Житомирщині буде мати новий імпульс до розвитку. По-друге, я впевнений в тому, що для нашої партії це є дійсно вдалий вибір», - сказав співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак.


«В першу чергу, ми говоримо про розвиток регіону, адже нас не цікавить велика політика. Тому формуючи команду наших однодумців, з якими ми та підемо восени на вибори, підбираємо людей, які є дійсно професіоналами. Ми долучили професійних медиків, освітян, працівників державної служби, успішних бізнесменів, яким є що сказати й продемонструвати результати своєї кропіткої роботи», - додав голова Житомирського обласного осередку партії «Наш край» Віктор Євдокимов.

За словами Олександра Мазурчака, партія «Наш край» кілька років поспіль входить у трійку лідерів на місцевих виборах.

«У 2015 році була заснована партія «Наш край». Ми взяли участь на місцевих виборах і вибороли третє місце за кількістю депутатів місцевих рад, ми закріпилися у трійці лідерів. Як і в попередньому році в територіальні громади, ми теж знаходимося на третьому місці. Сьогодні політичну партію представляє майже 3745 депутатів місцевих рад, 82 голів сільських, селищних, міських рад та 6 народних депутатів», - розповів співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак.

Політична сила вже активно готується до виборів у місцеві ради, які відбудуться восени цього року і сподівається на підтримку виборців Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Наш край ректор партія  
Матеріали по темі