Фоторепортаж

«Мамина киця», конопля і Шевченко – що зображено на шкарпетках житомирян. Фоторепортаж

18 February 2020, 16:13

Тренд на яскраві кольорові або принтовані шкарпетки з'явився ще у 2017 році. Саме тоді світові модники, політики та знаменитості почали активно з'являтися на вулицях та, навіть, на ділових заходах у оригінальних шкарпетках. За три роки тренд на шкарпетки не втратив свою актуальність. Зараз яскраві шкарпетки носять під будь-який одяг та у будь-яку пору року. Особливо цей стиль сподобався чоловічій статі.

Хтось постійно носить різні шкарпетки, щоб підтримати людей з синдромом Дауна, для когось це спосіб внести яскраві кольори у свій дрескод, або прояв сміливості чи протесту, ну а іншим такий стиль в одязі просто «по приколу».

Житомир.info «зацінив» шкарпеткову моду в місті.З потеплінням на вулицях можна зустріти співаків, депутатів, молодь і людей поважного віку у різнобарвних шкарпетках.

Нагадаємо, наприкінці листопада 2019 року житомирський магазин замовив у місцевого виробника зелені шкарпетки з «крилатими виразами» президента.

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопада житомирський лікар розповів, до чого може призвести мода на оголені щиколотки у мороз та чому потрібно надягати шапку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шкарпетки мода принти  
Матеріали по темі