Місто

​Житомирський магазин замовив у місцевого виробника зелені шкарпетки з «крилатими виразами» президента

25 November 2019, 12:15

У магазині «Панчоха UA» на вулиці Київській у Житомирі продаються шкарпетки з фразами президента Володимира Зеленського, що вже стали «крилатими».

Фото оригінальної продукції Житомир.info 24 листопада надали читачі.

На утеплених подовжених шкарпетках зеленого кольору містяться фрази українським суржиком «Вийди отсюда, розбійник» та «Плохо чуєш мене?», якими глава держави в липні 2019 року вигнав з наради секретаря міськради Борисполя Ярослава Годунка.

На шкарпетках зазначено, що вони чоловічі, виробник «Україна».

У магазині «Панчоха UA» 25 листопада Житомир.info прокоментували, що партію шкарпеток з «крилатими фразами» Зеленського на їхнє замовлення виготовив місцевий виробник. Який саме – не уточнили. Партія складала близько 50 пар зелених шкарпеток. У крамниці вони продаються вже більше місяця і користуються попитом. Коли першу партію розпродадуть, можливо, замовлять іншу, – повідомили в магазині.

За даними сайту Цензор.нет, скандальна перепалка президента з секретарем Бориспільської міськради Ярославом Годунком виникла під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі.

«Під час зустрічі президент зачитав інформацію про судимість Годунка за статтею розбій з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. «Ярослав Миколайович, це ви? Вийди отсюда, розбійник. Плохо чуєш мене?» — сказав він», - повідомляв Цензор.

Як повідомляв Житомир.info, у 2011 році на центральному житомирському ринку «Рада» покупців зазивали килимом із зображенням тодішнього президента Януковича. Килимок розміром 50х80 см був виготовлений в Хмельницькому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шкарпетки Зеленський  
Матеріали по темі