Місто

​У Житомирі починають дезінфікувати вулиці і зупинки громадського транспорту

20 March 2020, 11:12

3 суботи, 21 березня, у Житомирі розпочнуть дезінфікувати вулиці та зупинки громадського транспорту. Проводити такі заходи, за потреби, планують і на спортивних майданчиках.

Про це на позачерговому засіданні виконкому 20 березня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин. Трансляція тут.

«З завтрашнього дня ми починаємо дезінфекцію вулиць Житомира і зупинок громадського транспорту. Також пропрацьовуємо варіанти, наскільки це буде ефективно, проводити дезінфекцію спортивних площадок, бо люди зараз відпочивають, займаються спортом на вулиці. Якщо нам лікарі підтвердять, що це ефективно, будемо проводити дезінфекцію і там. Тому з завтрашнього дня ми починаємо: будемо дивитися на температурний режим, завтра температура дозволяє це робити. Тому завтра починаємо дезінфекцію вулиць Житомира», - розповів мера Житомира.

Нагадаємо, 20 березня у Житомирі зібрали позачерговий виконком, аби прийняти рішення про скасування на час карантину пільгового проїзду у громадському транспорті. Пільговий проїзд діятиме лише для правоохоронців та військовослужбовців при виконанні службових завдань. Дане рішення починає діяти з 21 березня.

Як повідомляв Житомир.info, з 19 березня у житомирських маршрутках, трамваях і тролейбусах мають обмежувати кількість пасажирів, яких одночасно в транспортному засобі може перебувати не більше 10 осіб. Чи дотримувалися даних обмежень водії громадського транспорту Житомира вранці 19 березня – у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус карантин транспорт дезінфекція  
Матеріали по темі