Фоторепортаж

Старий бульвар та парк імені Гагаріна під час карантину: житомиряни з собаками, правоохоронці та білки. Фоторепортаж

8 April 2020, 15:23

Поодинокі перехожі з песиком, а то й двома, правоохоронці та білки, які вільно розгулюють на «очищеному» від людей просторі, – такий вигляд 8 квітня мала алея Старого бульвару. Місце, яке завжди є велелюдним, особливо в такі теплі дні, нині порожнє. Безлюдно і у парку Гагаріна, лише робітники виконують будівельні роботу з реконструкції набережної біля Тетерева.

Схоже, житомиряни таки слухняно дотримуються постанови Кабміну про карантин, зокрема тієї частини, що стосується заборони відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон (крім вигулу домашніх тварин однією особою та в разі службової необхідності). Не порушувати карантин «допомагають» правоохоронці, які цілими групами чатують на Старому бульварі та в парку Гагаріна. А домашні песики стали таким собі талісманом для своїх господарів й «оберігають» їх від зауважень правоохоронців і дають можливість насолодитися теплим весняним днем на природі.

Який вигляд має житомирський гідропарк під час карантину дивіться тут

Нагадаємо, для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд на засіданні 1 квітня вирішив запровадити більш жорсткі заходи безпеки на період карантину. Третього квітня Кабмін оприлюднив постанову про нові карантинні заборони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк ім.Гагаріна Старий бульвар  
Матеріали по темі