Місто

У Житомирі хочуть демонтувати близько 40 конструкцій зовнішньої реклами, розміщених самовільно

13 April 2020, 11:30

У Житомирі хочуть демонтувати ряд самовільно розміщених конструкцій зовнішньої реклами, а також ті, на які відсутній діючий дозвіл.

Проєкт рішення виконкому Житомирської міської ради «Про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами» був опублікований на сайті мерії 8 квітня 2020 року.

«З метою дотримання вимог законодавства та усунення порушень у сфері благоустрою, розповсюдження зовнішньої реклами і утримання об’єктів містобудування м. Житомира в належному естетичному та санітарному стані, у зв’язку з відсутністю відомостей про наявність дозвільної документації на розміщення засобів зовнішньої реклами (…) виконавчий комітет вирішив:
1.Затвердити перелік самовільно розміщених або розміщених за відсутності діючого дозволу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в м. Житомирі, що підлягають демонтажу згідно з додатком.
2. Зобов’язати комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради в місячний термін з дня прийняття цього рішення демонтувати спеціальні конструкції зовнішньої реклами згідно з додатком», – йдеться у проєкті рішення.

У додатку до проєкту рішення 37 адрес, де носії реклами підлягають демонтажу.

ПЕРЕЛІК самовільно розмішених або розміщених за відсутності діючого дозволу спеціальних конструкцій зовнішньої реклами в м. Житомирі, що підлягають демонтажу:







Також 8 квітня на сайті міської ради опублікували проєкт рішення виконкому Житомирської міської ради «Про скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі».

«Скасувати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі і визнати такими, що втратили чинність окремі пункти відповідних рішень виконавчого комітету міської ради «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі» згідно з додатком», – йдеться у проєкті рішення.

У додатку – перелік об’єктів зовнішнього господарювання, яким скасовується дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Мова йде про ПП «Глорія-В» та рекламне агентство «Зірка ЛТД», для них дозвіл на розміщення реклами скасовується за кількома адресами.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2019 року на засіданні виконкому було прийнято рішення про демонтаж спеціальних конструкцій зовнішньої реклами у Житомирі, проєкт якого був опублікований на сайті міської ради 30 серпня 2019 року. Тоді також ішлося про 37 об’єктів незаконної реклами, встановлених самовільно або таких, на які протерміновані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама демонтаж проєкт рішення виконком  
Матеріали по темі